Υλικά:
700 g Αλεύρι Παραδοσιακό
250 g Αλεύρι LIMNOS
15 g Baking Powder
320 g Ρετσίνα
320 g Ηλιέλαιο
30 g Κονιάκ
15 g Αλάτι
30 g Ζάχαρη
5 g Σόδα Μαγειρικής
Εκτέλεση:
1
Ζυμώνουμε μέχρι το ζυμάρι μας να είναι καλά ζυμωμένο και να μην κορδάρει!
2
Ψήνουμε στους 200° C για περίπου 20-25 λεπτά ή ανάλογα με τον φούρνο μας.
Ingredients
Υλικά:
700 g Αλεύρι Παραδοσιακό
250 g Αλεύρι LIMNOS
15 g Baking Powder
320 g Ρετσίνα
320 g Ηλιέλαιο
30 g Κονιάκ
15 g Αλάτι
30 g Ζάχαρη
5 g Σόδα Μαγειρικής