loader image
Κριτσίνι Παραδοσιακό
3
Υλικά:
 700 g Αλεύρι Παραδοσιακό
 250 g Αλεύρι LIMNOS
 15 g Baking Powder
 320 g Ρετσίνα
 320 g Ηλιέλαιο
 30 g Κονιάκ
 15 g Αλάτι
 30 g Ζάχαρη
 5 g Σόδα Μαγειρικής
Εκτέλεση:
1

Ζυμώνουμε μέχρι το ζυμάρι μας να είναι καλά ζυμωμένο και να μην κορδάρει!

2

Ψήνουμε στους 200° C για περίπου 20-25 λεπτά ή ανάλογα με τον φούρνο μας.

Ingredients

Υλικά:
 700 g Αλεύρι Παραδοσιακό
 250 g Αλεύρι LIMNOS
 15 g Baking Powder
 320 g Ρετσίνα
 320 g Ηλιέλαιο
 30 g Κονιάκ
 15 g Αλάτι
 30 g Ζάχαρη
 5 g Σόδα Μαγειρικής

Directions

Εκτέλεση:
1

Ζυμώνουμε μέχρι το ζυμάρι μας να είναι καλά ζυμωμένο και να μην κορδάρει!

2

Ψήνουμε στους 200° C για περίπου 20-25 λεπτά ή ανάλογα με τον φούρνο μας.

Κριτσίνι Παραδοσιακό

Περισσότερες συνταγές:

More recipes: