loader image
Λαγάνα με Durasoft & Ultra 55%
3
Υλικά:
 5000 g Αλεύρι DURASOFT
 5000 g Αλεύρι Ultra 55%
 200 g Ζάχαρη
 250 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 300 g Μαργαρίνη ή λάδι
 ≈ 6300 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5’ στο αργό και περίπου 6’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό.

2

Αφήνουμε για 20’ να ξεκουραστεί.

3

Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε σε μπάλες και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20’.

4

Τέλος ανοίγουμε λαγάνες, τις πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35° C με 70% υγρασία για 35’ περίπου.

5

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210° C για 35' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 5000 g Αλεύρι DURASOFT
 5000 g Αλεύρι Ultra 55%
 200 g Ζάχαρη
 250 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 300 g Μαργαρίνη ή λάδι
 ≈ 6300 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5’ στο αργό και περίπου 6’ στο γρήγορο. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό.

2

Αφήνουμε για 20’ να ξεκουραστεί.

3

Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε σε μπάλες και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20’.

4

Τέλος ανοίγουμε λαγάνες, τις πασπαλίζουμε με σουσάμι και στοφάρουμε στους 35° C με 70% υγρασία για 35’ περίπου.

5

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210° C για 35' περίπου.

Notes

Λαγάνα με Durasoft & Ultra 55%

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress