loader image
Καρβέλι Πετρόμυλου
3
Category
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι ”Το Καρβέλι”
 300 g Προζύμι Vollkorn Malzsauer
 100 g Βελτιωτικό Super Impression
 200 g Αλάτι
 200 g Μαγιά
 6500 g Νερό
 17300 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5΄ στη δεύτερη.

2

Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.

3

Ψήνουμε στους 180° C για 25'-30' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι ”Το Καρβέλι”
 300 g Προζύμι Vollkorn Malzsauer
 100 g Βελτιωτικό Super Impression
 200 g Αλάτι
 200 g Μαγιά
 6500 g Νερό
 17300 g ΣΥΝΟΛΟ

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5΄ στη δεύτερη.

2

Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.

3

Ψήνουμε στους 180° C για 25'-30' περίπου.

Notes

Καρβέλι Πετρόμυλου

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress