![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_876,h_1167/https://cfm.com.gr/wp-content/uploads/2022/09/CFM_20525.jpg)
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5-8' στη δεύτερη ταχύτητα.
Κόβουμε στα επιθυμητά γραμμάρια, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35° C με 70-80% υγρασία.
Ψήνουμε στους 220° C για 20' περίπου και ψεκάζουμε ατμό κατά το φούρνισμα.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5-8' στη δεύτερη ταχύτητα.
Κόβουμε στα επιθυμητά γραμμάρια, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35° C με 70-80% υγρασία.
Ψήνουμε στους 220° C για 20' περίπου και ψεκάζουμε ατμό κατά το φούρνισμα.