![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_1508,h_1920/https://cfm.com.gr/wp-content/uploads/2022/09/Soft-Grain-psomi.jpg)
Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C
Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά
Χρόνος ξεκούρασης: -
Βάρος ζύμης: 1200 g
Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες σικάλεως.
Διακόσμηση: Εξομαλύνουμε τις επιφάνειες και πασπαλίζουμε με σησάμι.
Παραμονή στη στόφα: Περίπου 60 λεπτά.
Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο ψωμί σικάλεως. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.
Χρόνος φουρνίσματος: 55-60 λεπτά
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C
Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά
Χρόνος ξεκούρασης: -
Βάρος ζύμης: 1200 g
Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες σικάλεως.
Διακόσμηση: Εξομαλύνουμε τις επιφάνειες και πασπαλίζουμε με σησάμι.
Παραμονή στη στόφα: Περίπου 60 λεπτά.
Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο ψωμί σικάλεως. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.
Χρόνος φουρνίσματος: 55-60 λεπτά