loader image

Print Options:

Κριτσίνι Παραδοσιακό

kritsinia

Υλικά:
 700 g Αλεύρι Παραδοσιακό
 250 g Αλεύρι LIMNOS
 15 g Baking Powder
 320 g Ρετσίνα
 320 g Ηλιέλαιο
 30 g Κονιάκ
 15 g Αλάτι
 30 g Ζάχαρη
 5 g Σόδα Μαγειρικής
Εκτέλεση:
1

Ζυμώνουμε μέχρι το ζυμάρι μας να είναι καλά ζυμωμένο και να μην κορδάρει!

2

Ψήνουμε στους 200° C για περίπου 20-25 λεπτά ή ανάλογα με τον φούρνο μας.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.