loader image
Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκια
3
Υλικά:
 400 g Φρέσκια μαγιά
 5300 g Νερό
 15700 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 27-28 o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (5 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 15-20 λεπτά

4

Βάρος ζύμης:
580 g για 500 g καρβέλια
70 g για rolls-ψωμάκια (2100 g ζύμη = 30 τεμάχια)
350 g για μπαστούνια

5

Προετοιμασία:
Φτιάξτε τα ψωμάκια, διακοσμήστε στην επιφάνεια με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετήστε τα στις λαμαρίνες.

6

Παραμονή στη στόφα: 40-50 λεπτά

7

Φούρνισμα: 230o C για τα ψωμιά 240 για rolls και ψωμάκια. Δώστε ατμό

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά για τα ψωμιά, 20 λεπτά για rolls και ψωμάκια

Ingredients

Υλικά:
 400 g Φρέσκια μαγιά
 5300 g Νερό
 15700 g ΣΥΝΟΛΟ

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 27-28 o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 12 λεπτά (5 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 15-20 λεπτά

4

Βάρος ζύμης:
580 g για 500 g καρβέλια
70 g για rolls-ψωμάκια (2100 g ζύμη = 30 τεμάχια)
350 g για μπαστούνια

5

Προετοιμασία:
Φτιάξτε τα ψωμάκια, διακοσμήστε στην επιφάνεια με νιφάδες και εν συνεχεία τοποθετήστε τα στις λαμαρίνες.

6

Παραμονή στη στόφα: 40-50 λεπτά

7

Φούρνισμα: 230o C για τα ψωμιά 240 για rolls και ψωμάκια. Δώστε ατμό

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά για τα ψωμιά, 20 λεπτά για rolls και ψωμάκια

Notes

Αρτοσκευάσματα Rolls – σάντουιτς – ψωμάκια

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress