Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο, προσθέτουμε 480g νερό, το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν τα υλικά καλά και σιγά σιγά προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό . Ζυμώνουμε στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στο αργό και 6 λεπτά στο γρήγορο. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι λεία, αφράτη και δεν κολλάει.
Ξεκουράζουμε για 15 λεπτά.
Τεμαχίζουμε και ζυγίζουμε σε μερίδες στο επιθυμητό βάρος (συνήθως 500gr).
Τα τοποθετούμε στη φόρμα και έπειτα στη στόφα στους 37° C με 72% υγρασία για 40-50 λεπτά περίπου.
Τα βγάζουμε από την στόφα, τα αλείφουμε με αυγό και περιμένουμε για να στεγνώσουν περίπου 5-10λεπτά .
Αμέσως μετά τα ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 170-180 o C για 25-30 λεπτά περίπου με ανοιχτό τάμπερ.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο, προσθέτουμε 480g νερό, το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν τα υλικά καλά και σιγά σιγά προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό . Ζυμώνουμε στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στο αργό και 6 λεπτά στο γρήγορο. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι λεία, αφράτη και δεν κολλάει.
Ξεκουράζουμε για 15 λεπτά.
Τεμαχίζουμε και ζυγίζουμε σε μερίδες στο επιθυμητό βάρος (συνήθως 500gr).
Τα τοποθετούμε στη φόρμα και έπειτα στη στόφα στους 37° C με 72% υγρασία για 40-50 λεπτά περίπου.
Τα βγάζουμε από την στόφα, τα αλείφουμε με αυγό και περιμένουμε για να στεγνώσουν περίπου 5-10λεπτά .
Αμέσως μετά τα ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 170-180 o C για 25-30 λεπτά περίπου με ανοιχτό τάμπερ.