loader image
Ψωμάκια Σικαλίσια
3
Category
Υλικά:
 7000 g Αλεύρι Sicalisio
 3000 g Αλεύρι Ultra 55%
 100 g Βελτιωτικό Super Impression
 250 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 200 g Λάδι
 6000-6300 g Νερό
 200 g Ζάχαρη
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 4' στην πρώτη ταχύτητα και για 6' στην δεύτερη.

2

Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45' στους 30° C με 70 % υγρασία.Ψήνουμε στους 220° C για 13-15' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 7000 g Αλεύρι Sicalisio
 3000 g Αλεύρι Ultra 55%
 100 g Βελτιωτικό Super Impression
 250 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 200 g Λάδι
 6000-6300 g Νερό
 200 g Ζάχαρη

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 4' στην πρώτη ταχύτητα και για 6' στην δεύτερη.

2

Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45' στους 30° C με 70 % υγρασία.Ψήνουμε στους 220° C για 13-15' περίπου.

Ψωμάκια Σικαλίσια

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress