![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_876,h_1167/https://cfm.com.gr/wp-content/uploads/2022/09/CFM_50905.jpg)
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 4' στην πρώτη ταχύτητα και για 6' στην δεύτερη.
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45' στους 30° C με 70 % υγρασία.Ψήνουμε στους 220° C για 13-15' περίπου.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 4' στην πρώτη ταχύτητα και για 6' στην δεύτερη.
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45' στους 30° C με 70 % υγρασία.Ψήνουμε στους 220° C για 13-15' περίπου.