loader image
Category
Υλικά:
 6000 g Αλεύρι STARENIO
 4000 g Αλεύρι Malt & Grain
 20 g Αλάτι
 200 g Μαγιά
 6300 g Νερό
 16520 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 600 g για 500 g ψωμί

5

Προετοιμασία: μετά το φορμάρισμα χαράζουμε την επάνω επιφάνεια και τοποθετούμε στη στόφα. Επικαλύπτουμε με αλεύρι Starenio ή με διάφορους σπόρους

6

Χρόνος στη στόφα: περίπου 50 λεπτά.

7

Θερμ. ψησίματος: ξεκινούμε με 240o C μειώνοντας στους 220o C.

8

Χρόνος φουρνίσματος: περίπου 40 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 6000 g Αλεύρι STARENIO
 4000 g Αλεύρι Malt & Grain
 20 g Αλάτι
 200 g Μαγιά
 6300 g Νερό
 16520 g ΣΥΝΟΛΟ

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 600 g για 500 g ψωμί

5

Προετοιμασία: μετά το φορμάρισμα χαράζουμε την επάνω επιφάνεια και τοποθετούμε στη στόφα. Επικαλύπτουμε με αλεύρι Starenio ή με διάφορους σπόρους

6

Χρόνος στη στόφα: περίπου 50 λεπτά.

7

Θερμ. ψησίματος: ξεκινούμε με 240o C μειώνοντας στους 220o C.

8

Χρόνος φουρνίσματος: περίπου 40 λεπτά

Notes

Multi Cereal Durum Bread

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress