Θερμοκρασία ζύμης: 26o C
Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα
Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά
Βάρος ζύμης: 600 g για 500 g ψωμί
Προετοιμασία: μετά το φορμάρισμα χαράζουμε την επάνω επιφάνεια και τοποθετούμε στη στόφα. Επικαλύπτουμε με αλεύρι Starenio ή με διάφορους σπόρους
Χρόνος στη στόφα: περίπου 50 λεπτά.
Θερμ. ψησίματος: ξεκινούμε με 240o C μειώνοντας στους 220o C.
Χρόνος φουρνίσματος: περίπου 40 λεπτά
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 26o C
Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα
Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά
Βάρος ζύμης: 600 g για 500 g ψωμί
Προετοιμασία: μετά το φορμάρισμα χαράζουμε την επάνω επιφάνεια και τοποθετούμε στη στόφα. Επικαλύπτουμε με αλεύρι Starenio ή με διάφορους σπόρους
Χρόνος στη στόφα: περίπου 50 λεπτά.
Θερμ. ψησίματος: ξεκινούμε με 240o C μειώνοντας στους 220o C.
Χρόνος φουρνίσματος: περίπου 40 λεπτά