loader image
Category
Υλικά:
 400 g Φρέσκια μαγιά (ή 130 g ξηρή μαγιά)
 6000 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26-27o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 9 λεπτά (2 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 10 λεπτά

4

Βάρος ζύμης:
500 g για ψωμιά
2100 g για rolls

5

Κόψιμο-πλάσιμο: 10 λεπτά

6

Παραμονή στη στόφα: 50 λεπτά

7

Θερμοκρασία φούρνου: 230o C

8

Χρόνος φουρνίσματος: 25 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 400 g Φρέσκια μαγιά (ή 130 g ξηρή μαγιά)
 6000 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26-27o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 9 λεπτά (2 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)

3

Χρόνος ξεκούρασης: 10 λεπτά

4

Βάρος ζύμης:
500 g για ψωμιά
2100 g για rolls

5

Κόψιμο-πλάσιμο: 10 λεπτά

6

Παραμονή στη στόφα: 50 λεπτά

7

Θερμοκρασία φούρνου: 230o C

8

Χρόνος φουρνίσματος: 25 λεπτά

Ψωμιά & Rolls

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress