![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_876,h_1167/https://cfm.com.gr/wp-content/uploads/2022/09/CFM_40822.jpg)
Θερμοκρασία ζύμης: 24o C
Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα
Χρόνος ξεκούρασης: 60 - 90 λεπτά
Βάρος ζύμης: 350 g
Διαμόρφωση: Απλώνουμε στον πάγκο και κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα.
Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά περίπου
Θερμοκρασία φούρνου: 225o C
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου
* H προσθήκη του ελαιόλαδου γίνεται στο τέλος του ζυμώματος.
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 24o C
Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα
Χρόνος ξεκούρασης: 60 - 90 λεπτά
Βάρος ζύμης: 350 g
Διαμόρφωση: Απλώνουμε στον πάγκο και κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα.
Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά περίπου
Θερμοκρασία φούρνου: 225o C
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου
* H προσθήκη του ελαιόλαδου γίνεται στο τέλος του ζυμώματος.