loader image
Ψωμί ΝΤΙΝΚΕΛ Ολικής Άλεσης
3
Category
Υλικά:
 200 g Αλάτι
 200 g Λάδι
 250 g Φρέσκια Μαγιά
 6500 g Νερό
Διαδικασία:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: Σε σπιράλ μίξερ 4 λεπτά αργά και 8 – 9 λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 – 30 λεπτά

4

Προετοιμασία: Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και φορμάρουμε σε καρβέλια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες στην στόφα

5

Στοφάρουμε όπως για κανονικό σταρένιο ψωμί.

Ingredients

Υλικά:
 200 g Αλάτι
 200 g Λάδι
 250 g Φρέσκια Μαγιά
 6500 g Νερό

Directions

Διαδικασία:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: Σε σπιράλ μίξερ 4 λεπτά αργά και 8 – 9 λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 – 30 λεπτά

4

Προετοιμασία: Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και φορμάρουμε σε καρβέλια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες στην στόφα

5

Στοφάρουμε όπως για κανονικό σταρένιο ψωμί.

Ψωμί ΝΤΙΝΚΕΛ Ολικής Άλεσης

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress