![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_806,h_1074/https://cfm.com.gr/wp-content/uploads/2022/09/CFM_50922.jpg)
Θερμοκρασία ζύμης: 26o C
Χρόνος ανάμιξης: Σε σπιράλ μίξερ 4 λεπτά αργά και 8 – 9 λεπτά γρήγορα
Χρόνος ξεκούρασης: 20 – 30 λεπτά
Προετοιμασία: Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και φορμάρουμε σε καρβέλια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες στην στόφα
Στοφάρουμε όπως για κανονικό σταρένιο ψωμί.
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 26o C
Χρόνος ανάμιξης: Σε σπιράλ μίξερ 4 λεπτά αργά και 8 – 9 λεπτά γρήγορα
Χρόνος ξεκούρασης: 20 – 30 λεπτά
Προετοιμασία: Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και φορμάρουμε σε καρβέλια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες στην στόφα
Στοφάρουμε όπως για κανονικό σταρένιο ψωμί.