loader image
Ψωμί ολικής αλέσεως Αφρικάνα
3
Category
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Αφρικάνα
 210 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6300 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10’ αργά και περίπου 4’ στο γρήγορα. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.

2

Αφήνουμε για 30’ να ξεκουραστεί.

3

Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε και αφήνουμε το ψωμί στη στόφα στους 35° C με 70% υγρασία για 40’ περίπου.

4

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210° C για 40' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Αφρικάνα
 210 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6300 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10’ αργά και περίπου 4’ στο γρήγορα. Το ζυμάρι πρέπει να είναι μαλακό και να κολλάει λίγο.

2

Αφήνουμε για 30’ να ξεκουραστεί.

3

Στη συνέχεια κόβουμε πλάθουμε και αφήνουμε το ψωμί στη στόφα στους 35° C με 70% υγρασία για 40’ περίπου.

4

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκρασίας 210° C για 40' περίπου.

Ψωμί ολικής αλέσεως Αφρικάνα

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress