
Βάζουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε 4 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Κάνουμε ένα μαλακό ζυμάρι.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20' και στη συνέχεια κόβουμε σε κομμάτια βάρους 120 γραμ. τα οποία αφήνουμε στη στόφα ( 80% Η και 35°C ).
Ψήνουμε στους 220 °C σε φούρνο χωρίς ατμό για 8' περίπου.
Ingredients
Directions
Βάζουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε 4 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Κάνουμε ένα μαλακό ζυμάρι.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20' και στη συνέχεια κόβουμε σε κομμάτια βάρους 120 γραμ. τα οποία αφήνουμε στη στόφα ( 80% Η και 35°C ).
Ψήνουμε στους 220 °C σε φούρνο χωρίς ατμό για 8' περίπου.