Υλικά:
7000 g Αλεύρι DURASOFT
3000 g Αλεύρι REGINA
160 g Αλάτι
600 g Ζάχαρη
400 g Μαργαρίνη
300 g Μαγιά
6200 g Νερό
200 g Άπαχη σκόνη γάλακτος(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε 4 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Κάνουμε ένα μαλακό ζυμάρι.
2
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20' και στη συνέχεια κόβουμε σε κομμάτια βάρους 120 γραμ. τα οποία αφήνουμε στη στόφα ( 80% Η και 35°C ).
3
Ψήνουμε στους 220 °C σε φούρνο χωρίς ατμό για 8' περίπου.
Ingredients
Υλικά:
7000 g Αλεύρι DURASOFT
3000 g Αλεύρι REGINA
160 g Αλάτι
600 g Ζάχαρη
400 g Μαργαρίνη
300 g Μαγιά
6200 g Νερό
200 g Άπαχη σκόνη γάλακτος(προαιρετικά)