loader image

Print Options:

Σάντουιτς & χάμπουργκερ

null

Υλικά:
 7000 g Αλεύρι DURASOFT
 3000 g Αλεύρι REGINA
 160 g Αλάτι
 600 g Ζάχαρη
 400 g Μαργαρίνη
 300 g Μαγιά
 6200 g Νερό
 100 g Βελτιωτικό Super impression
 200 g Άπαχη σκόνη γάλακτος(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε 4 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Κάνουμε ένα μαλακό ζυμάρι.

2

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20' και στη συνέχεια κόβουμε σε κομμάτια βάρους 120 γραμ. τα οποία αφήνουμε στη στόφα ( 80% Η και 35°C ).

3

Ψήνουμε στους 220 °C σε φούρνο χωρίς ατμό για 8' περίπου.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.