loader image

Print Options:

Ψωμί Soft Grain rye

null

Υλικά:
 7200 g Αλεύρι Soft Grain rye
 5300 g Νερό
 120 g Μαγιά
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά

3

Χρόνος ξεκούρασης: -

4

Βάρος ζύμης: 1200 g

5

Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες σικάλεως.

6

Διακόσμηση: Εξομαλύνουμε τις επιφάνειες και πασπαλίζουμε με σησάμι.

7

Παραμονή στη στόφα: Περίπου 60 λεπτά.

8

Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο ψωμί σικάλεως. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.

9

Χρόνος φουρνίσματος: 55-60 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.