Εκτέλεση:
1
Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C
2
Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά
3
Χρόνος ξεκούρασης: -
4
Βάρος ζύμης: 1200 g
5
Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες σικάλεως.
6
Διακόσμηση: Εξομαλύνουμε τις επιφάνειες και πασπαλίζουμε με σησάμι.
7
Παραμονή στη στόφα: Περίπου 60 λεπτά.
8
Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο ψωμί σικάλεως. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.
9
Χρόνος φουρνίσματος: 55-60 λεπτά