Υλικά:
3000 g Αλεύρι Durasoft
6200 g Αλεύρι Σικάλεως τ. 1150
200 g Αλάτι
125 g Νωπή μαγιά (ή 50 g ξηρή μαγιά)
7500-7800 g Νερό
Εκτέλεση:
1
Θερμοκρασία ζύμης: 25-26o C
2
Χρόνος ανάμιξης: 5 λεπτά στο αργό + 5 λεπτά στο γρήγορο
3
Χρόνος ξεκούρασης: 20-30 λεπτά
4
Βάρος ζύμης: 450 g
5
Παραμονή στη στόφα: 40 λεπτά
6
Φούρνισμα: 220o C με ατμό
7
Χρόνος φουρνίσματος: 30-35 λεπτά
Σημείωση:
8
Η ποσότητα του νερού που χρησιμοποιούμε εξαρτάται από την απορροφητικότητα του αλεύρου.
Συστατικά Vollkorn Malzsauer:
9
Αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σίκαλη, αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σιτάρι, βυνάλευρο κριθαριού, βυνάλευρο σίτου.
Ingredients
Υλικά:
3000 g Αλεύρι Durasoft
6200 g Αλεύρι Σικάλεως τ. 1150
200 g Αλάτι
125 g Νωπή μαγιά (ή 50 g ξηρή μαγιά)
7500-7800 g Νερό