loader image
Ψωμί Σικάλεως 70%
null
null
3
Category
null
Υλικά:
 200 g Αλάτι
 125 g Νωπή μαγιά (ή 50 g ξηρή μαγιά)
 7500-7800 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 25-26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 5 λεπτά στο αργό + 5 λεπτά στο γρήγορο

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20-30 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 450 g

5

Παραμονή στη στόφα: 40 λεπτά

6

Φούρνισμα: 220o C με ατμό

7

Χρόνος φουρνίσματος: 30-35 λεπτά

Σημείωση:
8

Η ποσότητα του νερού που χρησιμοποιούμε εξαρτάται από την απορροφητικότητα του αλεύρου.

Συστατικά Vollkorn Malzsauer:
9

Αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σίκαλη, αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σιτάρι, βυνάλευρο κριθαριού, βυνάλευρο σίτου.

Ingredients

Υλικά:
 200 g Αλάτι
 125 g Νωπή μαγιά (ή 50 g ξηρή μαγιά)
 7500-7800 g Νερό
Ψωμί Σικάλεως 70%

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.