Θερμοκρασία ζύμης: 25-26o C
Χρόνος ανάμιξης: 5 λεπτά στο αργό + 5 λεπτά στο γρήγορο
Χρόνος ξεκούρασης: 20-30 λεπτά
Βάρος ζύμης: 450 g
Παραμονή στη στόφα: 40 λεπτά
Φούρνισμα: 220o C με ατμό
Χρόνος φουρνίσματος: 30-35 λεπτά
Η ποσότητα του νερού που χρησιμοποιούμε εξαρτάται από την απορροφητικότητα του αλεύρου.
Αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σίκαλη, αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σιτάρι, βυνάλευρο κριθαριού, βυνάλευρο σίτου.
0 servings