loader image

Print Options:

Ψωμί ΝΤΙΝΚΕΛ Ολικής Άλεσης

null

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Spelt Wholemeal
 100 g Βελτιωτικό Super Impression
 200 g Φυσικά αποξηραμένο προζύμι Vollkorn Μalzsauer
 200 g Αλάτι
 200 g Λάδι
 250 g Φρέσκια Μαγιά
 6500 g Νερό
Διαδικασία:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: Σε σπιράλ μίξερ 4 λεπτά αργά και 8 – 9 λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 – 30 λεπτά

4

Προετοιμασία: Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και φορμάρουμε σε καρβέλια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες στην στόφα

5

Στοφάρουμε όπως για κανονικό σταρένιο ψωμί.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.