loader image

Print Options:

Καρβέλι Πετρόμυλου

bread

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι ”Το Καρβέλι”
 300 g Προζύμι Vollkorn Malzsauer
 100 g Βελτιωτικό Super Impression
 200 g Αλάτι
 200 g Μαγιά
 6500 g Νερό
 17300 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5΄ στη δεύτερη.

2

Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.

3

Ψήνουμε στους 180° C για 25'-30' περίπου.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.