Υλικά:
10000 g Αλεύρι ”Το Καρβέλι”
300 g Προζύμι Vollkorn Malzsauer
100 g Βελτιωτικό Super Impression
200 g Αλάτι
200 g Μαγιά
6500 g Νερό
17300 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5΄ στη δεύτερη.
2
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.
3
Ψήνουμε στους 180° C για 25'-30' περίπου.
Ingredients
Υλικά:
10000 g Αλεύρι ”Το Καρβέλι”
300 g Προζύμι Vollkorn Malzsauer
100 g Βελτιωτικό Super Impression
200 g Αλάτι
200 g Μαγιά
6500 g Νερό
17300 g ΣΥΝΟΛΟ