Θερμοκρασία ζύμης: 25-26o C
Χρόνος ανάμιξης: 5 λεπτά στο αργό + 5 λεπτά στο γρήγορο
Χρόνος ξεκούρασης: 20-30 λεπτά
Βάρος ζύμης: 450 g
Παραμονή στη στόφα: 40 λεπτά
Φούρνισμα: 220o C με ατμό
Χρόνος φουρνίσματος: 30-35 λεπτά
Η ποσότητα του νερού που χρησιμοποιούμε εξαρτάται από την απορροφητικότητα του αλεύρου.
Αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σίκαλη, αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σιτάρι, βυνάλευρο κριθαριού, βυνάλευρο σίτου.
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 25-26o C
Χρόνος ανάμιξης: 5 λεπτά στο αργό + 5 λεπτά στο γρήγορο
Χρόνος ξεκούρασης: 20-30 λεπτά
Βάρος ζύμης: 450 g
Παραμονή στη στόφα: 40 λεπτά
Φούρνισμα: 220o C με ατμό
Χρόνος φουρνίσματος: 30-35 λεπτά
Η ποσότητα του νερού που χρησιμοποιούμε εξαρτάται από την απορροφητικότητα του αλεύρου.
Αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σίκαλη, αποξηραμένο προζύμι ολικής άλεσης από σιτάρι, βυνάλευρο κριθαριού, βυνάλευρο σίτου.