Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C
Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά
Χρόνος ξεκούρασης: -
Βάρος ζύμης: 1200 g
Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες σικάλεως.
Διακόσμηση: Εξομαλύνουμε τις επιφάνειες και πασπαλίζουμε με σησάμι.
Παραμονή στη στόφα: Περίπου 60 λεπτά.
Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο ψωμί σικάλεως. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.
Χρόνος φουρνίσματος: 55-60 λεπτά
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C
Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά
Χρόνος ξεκούρασης: -
Βάρος ζύμης: 1200 g
Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες σικάλεως.
Διακόσμηση: Εξομαλύνουμε τις επιφάνειες και πασπαλίζουμε με σησάμι.
Παραμονή στη στόφα: Περίπου 60 λεπτά.
Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο ψωμί σικάλεως. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.
Χρόνος φουρνίσματος: 55-60 λεπτά