loader image
Category
Υλικά:
 5300 g Νερό
 120 g Μαγιά
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά

3

Χρόνος ξεκούρασης: -

4

Βάρος ζύμης: 1200 g

5

Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες σικάλεως.

6

Διακόσμηση: Εξομαλύνουμε τις επιφάνειες και πασπαλίζουμε με σησάμι.

7

Παραμονή στη στόφα: Περίπου 60 λεπτά.

8

Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο ψωμί σικάλεως. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.

9

Χρόνος φουρνίσματος: 55-60 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 5300 g Νερό
 120 g Μαγιά

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 32-35o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 20 λεπτά

3

Χρόνος ξεκούρασης: -

4

Βάρος ζύμης: 1200 g

5

Τοποθέτηση: Σε φόρμες aluform 76140 ή σε 1,8 λίτρα φόρμες σικάλεως.

6

Διακόσμηση: Εξομαλύνουμε τις επιφάνειες και πασπαλίζουμε με σησάμι.

7

Παραμονή στη στόφα: Περίπου 60 λεπτά.

8

Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο ψωμί σικάλεως. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.

9

Χρόνος φουρνίσματος: 55-60 λεπτά

Notes

Ψωμί Soft Grain rye

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress