Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 3΄ στο αργό και για 5' στο γρήγορο.
Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 28° C.
Ξεκουράζουμε για 20-30 λεπτά.
Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 580 g για καρβέλια 500 g.
Φτιάχνουμε τα καρβέλια πασπαλίζοντας την επιφάνεια με αλεύρι και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
Στοφάρουμε για 45' περίπου και πριν το φούρνισμα χαράζουμε στην επιφάνεια.
Ψήνουμε στους 230° C με ατμό για 40' περίπου.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 3΄ στο αργό και για 5' στο γρήγορο.
Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 28° C.
Ξεκουράζουμε για 20-30 λεπτά.
Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 580 g για καρβέλια 500 g.
Φτιάχνουμε τα καρβέλια πασπαλίζοντας την επιφάνεια με αλεύρι και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
Στοφάρουμε για 45' περίπου και πριν το φούρνισμα χαράζουμε στην επιφάνεια.
Ψήνουμε στους 230° C με ατμό για 40' περίπου.