loader image

Print Options:

Bavarian rye bread

alt=""

Υλικά:
 5000 g Αλεύρι Durasoft
 5000 g Συμπύκνωμα RYE PLUS
 250 g Νωπή μαγιά (ή 100 g ξηρή μαγιά)
 200 g Αλάτι
 7000-7300 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 3΄ στο αργό και για 5' στο γρήγορο.

2

Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 28° C.

3

Ξεκουράζουμε για 20-30 λεπτά.

4

Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 580 g για καρβέλια 500 g.

5

Φτιάχνουμε τα καρβέλια πασπαλίζοντας την επιφάνεια με αλεύρι και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνες.

6

Στοφάρουμε για 45' περίπου και πριν το φούρνισμα χαράζουμε στην επιφάνεια.

7

Ψήνουμε στους 230° C με ατμό για 40' περίπου.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.