loader image
Σάντουιτς & χάμπουργκερ
3
Category
Υλικά:
 160 g Αλάτι
 600 g Ζάχαρη
 400 g Μαργαρίνη
 300 g Μαγιά
 6200 g Νερό
 200 g Άπαχη σκόνη γάλακτος(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε 4 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Κάνουμε ένα μαλακό ζυμάρι.

2

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20' και στη συνέχεια κόβουμε σε κομμάτια βάρους 120 γραμ. τα οποία αφήνουμε στη στόφα ( 80% Η και 35°C ).

3

Ψήνουμε στους 220 °C σε φούρνο χωρίς ατμό για 8' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 160 g Αλάτι
 600 g Ζάχαρη
 400 g Μαργαρίνη
 300 g Μαγιά
 6200 g Νερό
 200 g Άπαχη σκόνη γάλακτος(προαιρετικά)

Directions

Εκτέλεση:
1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε 4 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Κάνουμε ένα μαλακό ζυμάρι.

2

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20' και στη συνέχεια κόβουμε σε κομμάτια βάρους 120 γραμ. τα οποία αφήνουμε στη στόφα ( 80% Η και 35°C ).

3

Ψήνουμε στους 220 °C σε φούρνο χωρίς ατμό για 8' περίπου.

Notes

Σάντουιτς & χάμπουργκερ

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress