Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5΄ στη δεύτερη.
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.
Ψήνουμε στους 180° C για 25'-30' περίπου.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 10΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5΄ στη δεύτερη.
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.
Ψήνουμε στους 180° C για 25'-30' περίπου.