Ζυμώνουμε για 12' αργά και για 1-3'γρήγορα.
Θερμοκρασία ζύμης 25° C.
Ξεκουράζουμε για 45 λεπτά.
Κόβουμε σε τεμάχια των 600 γραμμαρίων.
Στοφάρουμε στους 30° C με 75 % υγρασία.
Ψήνουμε με ατμό αρχικά στους 230° C και κατεβάζουμε τον φούρνο στους 200° C μετά από 8 λεπτά ή προσαρμόζουμε ανάλογα με τον φούρνο μας!
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε για 12' αργά και για 1-3'γρήγορα.
Θερμοκρασία ζύμης 25° C.
Ξεκουράζουμε για 45 λεπτά.
Κόβουμε σε τεμάχια των 600 γραμμαρίων.
Στοφάρουμε στους 30° C με 75 % υγρασία.
Ψήνουμε με ατμό αρχικά στους 230° C και κατεβάζουμε τον φούρνο στους 200° C μετά από 8 λεπτά ή προσαρμόζουμε ανάλογα με τον φούρνο μας!