Υλικά:
50 % Αλεύρι ΦΑΡΙΝΑ ΖΕΡΟ
25 % Αλεύρι LIMNOS
20 % Σιμιγδάλι Ψιλό
2 % Μαγιά
1 % Αλάτι
2 % Ελαιόλαδο
60 % Νερό
Εκτέλεση:
1
Ζυμώνουμε για 12' αργά και για 1-3'γρήγορα.
2
Θερμοκρασία ζύμης 25° C.
3
Ξεκουράζουμε για 45 λεπτά.
4
Κόβουμε σε τεμάχια των 600 γραμμαρίων.
5
Στοφάρουμε στους 30° C με 75 % υγρασία.
6
Ψήνουμε με ατμό αρχικά στους 230° C και κατεβάζουμε τον φούρνο στους 200° C μετά από 8 λεπτά ή προσαρμόζουμε ανάλογα με τον φούρνο μας!
Ingredients
Υλικά:
50 % Αλεύρι ΦΑΡΙΝΑ ΖΕΡΟ
25 % Αλεύρι LIMNOS
20 % Σιμιγδάλι Ψιλό
2 % Μαγιά
1 % Αλάτι
2 % Ελαιόλαδο
60 % Νερό