loader image
Τραγανό χωριάτικο σιμιγδαλένιο
3
Category
Υλικά:
 2 % Μαγιά
 1 % Αλάτι
 2 % Ελαιόλαδο
 60 % Νερό
Εκτέλεση:
1

Ζυμώνουμε για 12' αργά και για 1-3'γρήγορα.

2

Θερμοκρασία ζύμης 25° C.

3

Ξεκουράζουμε για 45 λεπτά.

4

Κόβουμε σε τεμάχια των 600 γραμμαρίων.

5

Στοφάρουμε στους 30° C με 75 % υγρασία.

6

Ψήνουμε με ατμό αρχικά στους 230° C και κατεβάζουμε τον φούρνο στους 200° C μετά από 8 λεπτά ή προσαρμόζουμε ανάλογα με τον φούρνο μας!

Ingredients

Υλικά:
 2 % Μαγιά
 1 % Αλάτι
 2 % Ελαιόλαδο
 60 % Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Ζυμώνουμε για 12' αργά και για 1-3'γρήγορα.

2

Θερμοκρασία ζύμης 25° C.

3

Ξεκουράζουμε για 45 λεπτά.

4

Κόβουμε σε τεμάχια των 600 γραμμαρίων.

5

Στοφάρουμε στους 30° C με 75 % υγρασία.

6

Ψήνουμε με ατμό αρχικά στους 230° C και κατεβάζουμε τον φούρνο στους 200° C μετά από 8 λεπτά ή προσαρμόζουμε ανάλογα με τον φούρνο μας!

Notes

Τραγανό χωριάτικο σιμιγδαλένιο

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress