loader image
Στριφτό κουλουράκι νηστίσιμο
koulourakia
koulourakia
3
koulourakia
Υλικά:
 600 g Ζάχαρη (άχνη)
 800 g Σπορέλαιο
 500 g Νερό
 50 g Αμμωνία
 50 g Baking powder
 1 κουταλάκι Βανίλια
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το νερό, την αμμωνία και τη βανίλια στο mixer και το θέτουμε σε λειτουργία περίπου 2 λεπτά για να ανακατευτούν καλά.

2

Καθώς δουλεύει το mixer ρίχνουμε το αλεύρι Ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να πάρουμε ένα μαλακό ζυμάρι.

3

Το ξεκουράζουμε στον πάγκο μας για να τραβήξει για μερικά λεπτά και εν συνεχεία πλάθουμε κορδόνια και κόβουμε σε στριφτά ή κάνουμε πλεξουδάκια.

4

Αφού τα βρέξουμε, τα πασπαλίζουμε με σησάμι υψηλής ποιότητος.

Ingredients

Υλικά:
 600 g Ζάχαρη (άχνη)
 800 g Σπορέλαιο
 500 g Νερό
 50 g Αμμωνία
 50 g Baking powder
 1 κουταλάκι Βανίλια
Στριφτό κουλουράκι νηστίσιμο

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.