Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το νερό, την αμμωνία και τη βανίλια στο mixer και το θέτουμε σε λειτουργία περίπου 2 λεπτά για να ανακατευτούν καλά.
Καθώς δουλεύει το mixer ρίχνουμε το αλεύρι Ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να πάρουμε ένα μαλακό ζυμάρι.
Το ξεκουράζουμε στον πάγκο μας για να τραβήξει για μερικά λεπτά και εν συνεχεία πλάθουμε κορδόνια και κόβουμε σε στριφτά ή κάνουμε πλεξουδάκια.
Αφού τα βρέξουμε, τα πασπαλίζουμε με σησάμι υψηλής ποιότητος.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το νερό, την αμμωνία και τη βανίλια στο mixer και το θέτουμε σε λειτουργία περίπου 2 λεπτά για να ανακατευτούν καλά.
Καθώς δουλεύει το mixer ρίχνουμε το αλεύρι Ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να πάρουμε ένα μαλακό ζυμάρι.
Το ξεκουράζουμε στον πάγκο μας για να τραβήξει για μερικά λεπτά και εν συνεχεία πλάθουμε κορδόνια και κόβουμε σε στριφτά ή κάνουμε πλεξουδάκια.
Αφού τα βρέξουμε, τα πασπαλίζουμε με σησάμι υψηλής ποιότητος.