Υλικά:
2000 g Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
600 g Ζάχαρη (άχνη)
800 g Σπορέλαιο
500 g Νερό
50 g Αμμωνία
50 g Baking powder
1 κουταλάκι Βανίλια
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το νερό, την αμμωνία και τη βανίλια στο mixer και το θέτουμε σε λειτουργία περίπου 2 λεπτά για να ανακατευτούν καλά.
2
Καθώς δουλεύει το mixer ρίχνουμε το αλεύρι Ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να πάρουμε ένα μαλακό ζυμάρι.
3
Το ξεκουράζουμε στον πάγκο μας για να τραβήξει για μερικά λεπτά και εν συνεχεία πλάθουμε κορδόνια και κόβουμε σε στριφτά ή κάνουμε πλεξουδάκια.
4
Αφού τα βρέξουμε, τα πασπαλίζουμε με σησάμι υψηλής ποιότητος.
Ingredients
Υλικά:
2000 g Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
600 g Ζάχαρη (άχνη)
800 g Σπορέλαιο
500 g Νερό
50 g Αμμωνία
50 g Baking powder
1 κουταλάκι Βανίλια