loader image
Στριφτό κουλουράκι νηστίσιμο
3
Υλικά:
 600 g Ζάχαρη (άχνη)
 800 g Σπορέλαιο
 500 g Νερό
 50 g Αμμωνία
 50 g Baking powder
 1 κουταλάκι Βανίλια
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το νερό, την αμμωνία και τη βανίλια στο mixer και το θέτουμε σε λειτουργία περίπου 2 λεπτά για να ανακατευτούν καλά.

2

Καθώς δουλεύει το mixer ρίχνουμε το αλεύρι Ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να πάρουμε ένα μαλακό ζυμάρι.

3

Το ξεκουράζουμε στον πάγκο μας για να τραβήξει για μερικά λεπτά και εν συνεχεία πλάθουμε κορδόνια και κόβουμε σε στριφτά ή κάνουμε πλεξουδάκια.

4

Αφού τα βρέξουμε, τα πασπαλίζουμε με σησάμι υψηλής ποιότητος.

Ingredients

Υλικά:
 600 g Ζάχαρη (άχνη)
 800 g Σπορέλαιο
 500 g Νερό
 50 g Αμμωνία
 50 g Baking powder
 1 κουταλάκι Βανίλια

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, το νερό, την αμμωνία και τη βανίλια στο mixer και το θέτουμε σε λειτουργία περίπου 2 λεπτά για να ανακατευτούν καλά.

2

Καθώς δουλεύει το mixer ρίχνουμε το αλεύρι Ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να πάρουμε ένα μαλακό ζυμάρι.

3

Το ξεκουράζουμε στον πάγκο μας για να τραβήξει για μερικά λεπτά και εν συνεχεία πλάθουμε κορδόνια και κόβουμε σε στριφτά ή κάνουμε πλεξουδάκια.

4

Αφού τα βρέξουμε, τα πασπαλίζουμε με σησάμι υψηλής ποιότητος.

Notes

Στριφτό κουλουράκι νηστίσιμο

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress