Υλικά:
10000 g Αλεύρι Σύμμεικτο
400 g Μαγιά
200 g Αλάτι
6000 g Νερό
200 g Ζάχαρη
300 g Μαργαρίνη
100 g Βελτιωτικό Super Impression
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5-8' στη δεύτερη ταχύτητα.
2
Κόβουμε στα επιθυμητά γραμμάρια, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35° C με 70-80% υγρασία.
3
Ψήνουμε στους 220° C για 20' περίπου και ψεκάζουμε ατμό κατά το φούρνισμα.
Ingredients
Υλικά:
10000 g Αλεύρι Σύμμεικτο
400 g Μαγιά
200 g Αλάτι
6000 g Νερό
200 g Ζάχαρη
300 g Μαργαρίνη
100 g Βελτιωτικό Super Impression