Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5-8' στη δεύτερη ταχύτητα.
Κόβουμε στα επιθυμητά γραμμάρια, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35° C με 70-80% υγρασία.
Ψήνουμε στους 220° C για 20' περίπου και ψεκάζουμε ατμό κατά το φούρνισμα.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 5-8' στη δεύτερη ταχύτητα.
Κόβουμε στα επιθυμητά γραμμάρια, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35° C με 70-80% υγρασία.
Ψήνουμε στους 220° C για 20' περίπου και ψεκάζουμε ατμό κατά το φούρνισμα.