loader image
Category
ravani
Υλικά:
 2000 g Αυγά
 800 g Ζάχαρη
 100 g Γάλα
 600 g Σιμιγδάλι καλαμποκιού
 90 g Baking powder
 7 g Βανίλια
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε το μπέικιν, τη ζάχαρη, τα αυγά, το γάλα και τη βανίλια στο mixer και το θέτουμε σε λειτουργία για να ανακατευτούν καλά.

2

Καθώς δουλεύει το mixer ρίχνουμε το αλεύρι και το σιμιγδάλι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

3

Ψήνουμε σε φούρνο θερμοκράσιας 180° C μέχρι να ροδίσει.

4

Σιροπιάζουμε με σιρόπι (Νερό 500 g, Ζάχαρη 450 g, Γλυκόζη 50 g).

Ingredients

Υλικά:
 2000 g Αυγά
 800 g Ζάχαρη
 100 g Γάλα
 600 g Σιμιγδάλι καλαμποκιού
 90 g Baking powder
 7 g Βανίλια
Ραβανί

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.