Τοποθετούμε τα συστατικά σε σκόνη σε ένα μίξερ και δουλεύουμε το πρώτο μίγμα στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε τα υγρά συστατικά και δουλεύουμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα, και αμέσως μετά 3 λεπτά με 2η ταχύτητα.
Ανακατεύουμε καλά το μίγμα από κάτω προς τα πάνω με το χέρι, και συνεχίζουμε για άλλα 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα.
Κέικ σε στρόγγυλο σχήμα
Ψήνουμε 600 γρ. ζύμης για 50 – 60 λεπτά στους 180° C (360° F)
Cup Cake
Ψήνουμε 40 - 60 γρ. ζύμης για 30 λεπτά στους 190° C (380° F)
Muffin
Ψήνουμε 85 - 130 γρ. ζύμης για 30 - 40 λεπτά στους 170 - 180° C (340 - 360° F)
Έχει ληφθεί κάθε μέριμνα για να διασφαλιστεί, ότι οι πληροφορίες σε αυτή τη συνταγή είναι ορθές. Ωστόσο η προσθήκη άλλων συστατικών στη συνταγή και περαιτέρω επεξεργασία αυτής είναι εκτός του δικού μας ελέγχου. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να πραγματοποιήσετε συνετές δοκιμές, για να έχετε ένα προϊόν με ικανοποιητική ποιότητα και σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία.
Ingredients
Directions
Τοποθετούμε τα συστατικά σε σκόνη σε ένα μίξερ και δουλεύουμε το πρώτο μίγμα στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε τα υγρά συστατικά και δουλεύουμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα, και αμέσως μετά 3 λεπτά με 2η ταχύτητα.
Ανακατεύουμε καλά το μίγμα από κάτω προς τα πάνω με το χέρι, και συνεχίζουμε για άλλα 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα.
Κέικ σε στρόγγυλο σχήμα
Ψήνουμε 600 γρ. ζύμης για 50 – 60 λεπτά στους 180° C (360° F)
Cup Cake
Ψήνουμε 40 - 60 γρ. ζύμης για 30 λεπτά στους 190° C (380° F)
Muffin
Ψήνουμε 85 - 130 γρ. ζύμης για 30 - 40 λεπτά στους 170 - 180° C (340 - 360° F)
Έχει ληφθεί κάθε μέριμνα για να διασφαλιστεί, ότι οι πληροφορίες σε αυτή τη συνταγή είναι ορθές. Ωστόσο η προσθήκη άλλων συστατικών στη συνταγή και περαιτέρω επεξεργασία αυτής είναι εκτός του δικού μας ελέγχου. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να πραγματοποιήσετε συνετές δοκιμές, για να έχετε ένα προϊόν με ικανοποιητική ποιότητα και σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία.