Υλικά:
7000 g Αλεύρι DURASOFT
3000 g Pane Capricciosa
400 g Φρέσκια μαγιά (ή 130 g ξηρή μαγιά)
6000 g Νερό
Εκτέλεση:
1
Θερμοκρασία ζύμης: 26-27o C
2
Χρόνος ανάμιξης: 9 λεπτά (2 λεπτά αργά + 7 λεπτά γρήγορα)
3
Χρόνος ξεκούρασης: 10 λεπτά
4
Βάρος ζύμης:
500 g για ψωμιά
2100 g για rolls
5
Κόψιμο-πλάσιμο: 10 λεπτά
6
Παραμονή στη στόφα: 50 λεπτά
7
Θερμοκρασία φούρνου: 230o C
8
Χρόνος φουρνίσματος: 25 λεπτά
Ingredients
Υλικά:
7000 g Αλεύρι DURASOFT
3000 g Pane Capricciosa
400 g Φρέσκια μαγιά (ή 130 g ξηρή μαγιά)
6000 g Νερό