loader image

Print Options:

Ψωμί τσιαμπάτα special

null

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Ciabatta
 150 g Mαγιά
 200 g Αλάτι
 7500 g Νερό (περίπου)
 300 g Ελαιόλαδο *
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 24o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 60 - 90 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 350 g

5

Διαμόρφωση: Απλώνουμε στον πάγκο και κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα.

6

Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά περίπου

7

Θερμοκρασία φούρνου: 225o C

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου

Σημείωση:
9

* H προσθήκη του ελαιόλαδου γίνεται στο τέλος του ζυμώματος.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.