Θερμοκρασία ζύμης: 24o C
Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα
Χρόνος ξεκούρασης: 60 - 90 λεπτά
Βάρος ζύμης: 350 g
Διαμόρφωση: Απλώνουμε στον πάγκο και κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα.
Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά περίπου
Θερμοκρασία φούρνου: 225o C
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου
* H προσθήκη του ελαιόλαδου γίνεται στο τέλος του ζυμώματος.
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 24o C
Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα
Χρόνος ξεκούρασης: 60 - 90 λεπτά
Βάρος ζύμης: 350 g
Διαμόρφωση: Απλώνουμε στον πάγκο και κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα.
Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά περίπου
Θερμοκρασία φούρνου: 225o C
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου
* H προσθήκη του ελαιόλαδου γίνεται στο τέλος του ζυμώματος.