Εκτέλεση:
1
Θερμοκρασία ζύμης: 24o C
2
Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα
3
Χρόνος ξεκούρασης: 60 - 90 λεπτά
4
Βάρος ζύμης: 350 g
5
Διαμόρφωση: Απλώνουμε στον πάγκο και κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα.
6
Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά περίπου
7
Θερμοκρασία φούρνου: 225o C
8
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου
Σημείωση:
9
* H προσθήκη του ελαιόλαδου γίνεται στο τέλος του ζυμώματος.