loader image
Ψωμί τσιαμπάτα special
3
Category
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Ciabatta
 150 g Mαγιά
 200 g Αλάτι
 7500 g Νερό (περίπου)
 300 g Ελαιόλαδο *
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 24o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 60 - 90 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 350 g

5

Διαμόρφωση: Απλώνουμε στον πάγκο και κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα.

6

Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά περίπου

7

Θερμοκρασία φούρνου: 225o C

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου

Σημείωση:
9

* H προσθήκη του ελαιόλαδου γίνεται στο τέλος του ζυμώματος.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Ciabatta
 150 g Mαγιά
 200 g Αλάτι
 7500 g Νερό (περίπου)
 300 g Ελαιόλαδο *

Directions

Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 24o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργά + 10 λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 60 - 90 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 350 g

5

Διαμόρφωση: Απλώνουμε στον πάγκο και κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα.

6

Παραμονή στη στόφα: 30 λεπτά περίπου

7

Θερμοκρασία φούρνου: 225o C

8

Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου

Σημείωση:
9

* H προσθήκη του ελαιόλαδου γίνεται στο τέλος του ζυμώματος.

Notes

Ψωμί τσιαμπάτα special

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress