loader image
Ψωμί Σικαλίσιο
3
Category
Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Sicalisio
 250 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 200 g Λάδι ή μαργαρίνη
 6300 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 12' στην πρώτη ταχύτητα και για 2' στην δεύτερη.

2

Ξεκουράζουμε για 30'.

3

Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 35-40' στους 30° C με 70 % υγρασία.

4

Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 10000 g Αλεύρι Sicalisio
 250 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 200 g Λάδι ή μαργαρίνη
 6300 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 12' στην πρώτη ταχύτητα και για 2' στην δεύτερη.

2

Ξεκουράζουμε για 30'.

3

Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 35-40' στους 30° C με 70 % υγρασία.

4

Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.

Notes

Ψωμί Σικαλίσιο

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress