Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 12' στην πρώτη ταχύτητα και για 2' στην δεύτερη.
Ξεκουράζουμε για 30'.
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 35-40' στους 30° C με 70 % υγρασία.
Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 12' στην πρώτη ταχύτητα και για 2' στην δεύτερη.
Ξεκουράζουμε για 30'.
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 35-40' στους 30° C με 70 % υγρασία.
Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.