Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 4΄ στη δεύτερη.
Κόβουμε πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38 °C με 70-80% υγρασία.
Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.
Μπορούμε να προσθέσουμε και ξινά ή προζύμη από 5 - 20 % για περισσότερο άρωμα και γεύση.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 4΄ στη δεύτερη.
Κόβουμε πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38 °C με 70-80% υγρασία.
Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.
Μπορούμε να προσθέσουμε και ξινά ή προζύμη από 5 - 20 % για περισσότερο άρωμα και γεύση.