loader image
Ψωμί Limnos καλαμποκιού
3
Category
Υλικά:
 4000 g Αλεύρι LIMNOS
 4000 g Αλεύρι Premier
 500 g Αλεύρι Regina
 1500 g Αλεύρι PRIMA καλαμποκιού
 300 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 400 g Φυτικά λιπαρά
 6200 g Νερό
 70 g Βελτιωτικό Super Impression
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 4΄ στη δεύτερη.

2

Κόβουμε πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38 °C με 70-80% υγρασία.

3

Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.

Σημειώσεις:
4

Μπορούμε να προσθέσουμε και ξινά ή προζύμη από 5 - 20 % για περισσότερο άρωμα και γεύση.

Ingredients

Υλικά:
 4000 g Αλεύρι LIMNOS
 4000 g Αλεύρι Premier
 500 g Αλεύρι Regina
 1500 g Αλεύρι PRIMA καλαμποκιού
 300 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 400 g Φυτικά λιπαρά
 6200 g Νερό
 70 g Βελτιωτικό Super Impression

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 4΄ στη δεύτερη.

2

Κόβουμε πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38 °C με 70-80% υγρασία.

3

Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.

Σημειώσεις:
4

Μπορούμε να προσθέσουμε και ξινά ή προζύμη από 5 - 20 % για περισσότερο άρωμα και γεύση.

Notes

Ψωμί Limnos καλαμποκιού

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress