Υλικά:
4000 g Αλεύρι LIMNOS
4000 g Αλεύρι Premier
500 g Αλεύρι Regina
1500 g Αλεύρι PRIMA καλαμποκιού
300 g Μαγιά
200 g Αλάτι
400 g Φυτικά λιπαρά
6200 g Νερό
70 g Βελτιωτικό Super Impression
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 4΄ στη δεύτερη.
2
Κόβουμε πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38 °C με 70-80% υγρασία.
3
Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.
Σημειώσεις:
4
Μπορούμε να προσθέσουμε και ξινά ή προζύμη από 5 - 20 % για περισσότερο άρωμα και γεύση.
Ingredients
Υλικά:
4000 g Αλεύρι LIMNOS
4000 g Αλεύρι Premier
500 g Αλεύρι Regina
1500 g Αλεύρι PRIMA καλαμποκιού
300 g Μαγιά
200 g Αλάτι
400 g Φυτικά λιπαρά
6200 g Νερό
70 g Βελτιωτικό Super Impression