loader image

Print Options:

Ψωμί Limnos καλαμποκιού

null

Υλικά:
 4000 g Αλεύρι LIMNOS
 4000 g Αλεύρι Premier
 500 g Αλεύρι Regina
 1500 g Αλεύρι PRIMA καλαμποκιού
 300 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 400 g Φυτικά λιπαρά
 6200 g Νερό
 70 g Βελτιωτικό Super Impression
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 4΄ στη δεύτερη.

2

Κόβουμε πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38 °C με 70-80% υγρασία.

3

Ψήνουμε στους 210° C για 45' περίπου.

Σημειώσεις:
4

Μπορούμε να προσθέσουμε και ξινά ή προζύμη από 5 - 20 % για περισσότερο άρωμα και γεύση.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.