Θερμοκρασία ζύμης: 26o C
Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργό + 6 γρήγορο
Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος ζύμης: 600 g
Παραμονή στη στόφα: 45 λεπτά. Χαράζουμε στην επιφάνεια πριν την διαδικασία.
Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο λευκό ψωμί. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 26o C
Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά αργό + 6 γρήγορο
Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά Βάρος ζύμης: 600 g
Παραμονή στη στόφα: 45 λεπτά. Χαράζουμε στην επιφάνεια πριν την διαδικασία.
Θερμοκρασία φούρνου: Όπως στο λευκό ψωμί. Εισάγουμε ατμό κατά την εισαγωγή.
Χρόνος φουρνίσματος: 30 λεπτά περίπου