Θερμοκρασία ζύμης: 28o C
Χρόνος ανάμιξης: 10-12 λεπτά στο αργό
Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά
Βάρος ζύμης: 550 g ( 2 καρβέλια ανά λαμαρίνα 24cm x 10cm x 10cm )
Προετοιμασία:
Δουλεύουμε τη ζύμη με βρεγμένα χέρια, φτιάχνουμε τα καρβέλια, πασπαλίζουμε την επιφάνεια του ψωμιού με σπόρους σησαμιού & κολοκυθόσπορους και τα τοποθετούμε σε λαδωμένες λαμαρίνες.
Παραμονή στη στόφα: 60 λεπτά
Φούρνισμα: 260o C με ατμό. Μετά από 2 λεπτά ανοίξτε το damper. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στους 190o C προς το τέλος.
Χρόνος φουρνίσματος: 70-75 λεπτά
Σιμιγδάλια κριθαριού, νιφάδες κριθαριού, αλεύρι spelt , αποξηραμένο προζύμι κριθαριού, πίτυροspelt, κολοκυθόσποροι, βύνηκριθαριού, αλεύρι σόγιας,ζάχαρη, ηλιόσποροι, νιφάδες πατάτας, ιωδιούχο αλάτι, πηκτικό μέσο, αποξηραμένο προζύμι από στάρι spelt, σκόνη πρωτεΐνης από αυγά όρνιθας, υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά, ρυθμιστήςοξύτητας, μέλι σε σκόνη, φυτικές ίνες, μπαχαρικά.
Ingredients
Directions
Θερμοκρασία ζύμης: 28o C
Χρόνος ανάμιξης: 10-12 λεπτά στο αργό
Χρόνος ξεκούρασης: 30 λεπτά
Βάρος ζύμης: 550 g ( 2 καρβέλια ανά λαμαρίνα 24cm x 10cm x 10cm )
Προετοιμασία:
Δουλεύουμε τη ζύμη με βρεγμένα χέρια, φτιάχνουμε τα καρβέλια, πασπαλίζουμε την επιφάνεια του ψωμιού με σπόρους σησαμιού & κολοκυθόσπορους και τα τοποθετούμε σε λαδωμένες λαμαρίνες.
Παραμονή στη στόφα: 60 λεπτά
Φούρνισμα: 260o C με ατμό. Μετά από 2 λεπτά ανοίξτε το damper. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στους 190o C προς το τέλος.
Χρόνος φουρνίσματος: 70-75 λεπτά
Σιμιγδάλια κριθαριού, νιφάδες κριθαριού, αλεύρι spelt , αποξηραμένο προζύμι κριθαριού, πίτυροspelt, κολοκυθόσποροι, βύνηκριθαριού, αλεύρι σόγιας,ζάχαρη, ηλιόσποροι, νιφάδες πατάτας, ιωδιούχο αλάτι, πηκτικό μέσο, αποξηραμένο προζύμι από στάρι spelt, σκόνη πρωτεΐνης από αυγά όρνιθας, υδρογονωμένα φυτικά λιπαρά, ρυθμιστήςοξύτητας, μέλι σε σκόνη, φυτικές ίνες, μπαχαρικά.