loader image
Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”
3
Category
Υλικά:
 6000 g Αλεύρι ΕΝΤΟΠΙΟ
 4000 g Αλεύρι “ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ”
 200 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6200 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στο αργό και για 8' στο γρήγορο.

2

Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 26° C.

3

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.

4

Στοφάρουμε στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.

5

Ψήνουμε με ατμό στους 220° C για 35' περίπου.

Ingredients

Υλικά:
 6000 g Αλεύρι ΕΝΤΟΠΙΟ
 4000 g Αλεύρι “ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ”
 200 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6200 g Νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στο αργό και για 8' στο γρήγορο.

2

Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 26° C.

3

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.

4

Στοφάρουμε στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.

5

Ψήνουμε με ατμό στους 220° C για 35' περίπου.

Notes

Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”

Άλευρα συνταγής:

Recipe Flour:

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress