
Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στο αργό και για 8' στο γρήγορο.
Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 26° C.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.
Στοφάρουμε στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.
Ψήνουμε με ατμό στους 220° C για 35' περίπου.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στο αργό και για 8' στο γρήγορο.
Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 26° C.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.
Στοφάρουμε στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.
Ψήνουμε με ατμό στους 220° C για 35' περίπου.