loader image

Print Options:

Ψωμί “Εντόπιο-Καρβέλι”

null

Υλικά:
 6000 g Αλεύρι ΕΝΤΟΠΙΟ
 4000 g Αλεύρι “ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ”
 200 g Μαγιά
 200 g Αλάτι
 6200 g Νερό
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στο αργό και για 8' στο γρήγορο.

2

Η θερμοκρασία της ζύμης δεν πρέπει να ξεπερνά τους 26° C.

3

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά.

4

Στοφάρουμε στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.

5

Ψήνουμε με ατμό στους 220° C για 35' περίπου.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.