Υλικά:
10000 g Αλεύρι Starenio
100 g Βελτιωτικό Super Impression
200 g Αλάτι
200 g Μαγιά
6500 g Νερό
17000 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1
Ρίχνουμε τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην πρώτη ταχύτητα και για 8' στη δεύτερη.
2
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60' στους 35-38° C με 70-80 % υγρασία.
3
Ψήνουμε στους 220° C για 35' περίπου
Ingredients
Υλικά:
10000 g Αλεύρι Starenio
100 g Βελτιωτικό Super Impression
200 g Αλάτι
200 g Μαγιά
6500 g Νερό
17000 g ΣΥΝΟΛΟ