Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά και 7 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.
Κόβουμε σε τεμάχια των 120 γρ. για ψωμάκια και 450 γρ. για ψωμιά. Πλάθουμε μικρά rolls και μακρόστενες φραντζόλες και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
Επικαλύπτουμε με αλεύρι Farina Zero.
Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 25 με 35 λεπτά.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά και 7 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.
Κόβουμε σε τεμάχια των 120 γρ. για ψωμάκια και 450 γρ. για ψωμιά. Πλάθουμε μικρά rolls και μακρόστενες φραντζόλες και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
Επικαλύπτουμε με αλεύρι Farina Zero.
Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.
Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 25 με 35 λεπτά.