loader image

Print Options:

Ψωμάκια και ψωμί

Υλικά:
 3000 g Αλεύρι Pane Capricciosa
 7000 g Αλεύρι Farina Zero
 350 g Μαγιά
 6000 g Νερό ( 10° C)
Εκτέλεση:
1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά και 7 λεπτά στη γρήγορη.

2

Ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.

3

Κόβουμε σε τεμάχια των 120 γρ. για ψωμάκια και 450 γρ. για ψωμιά. Πλάθουμε μικρά rolls και μακρόστενες φραντζόλες και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.

4

Επικαλύπτουμε με αλεύρι Farina Zero.

5

Τοποθετούμε στην στόφα για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 35° C και υγρασία 77%.

6

Ψήνουμε σε θερμοκρασία 220° C με λίγο ατμό για 25 με 35 λεπτά.

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.