loader image
Category
donuts
Υλικά:
 5000 gr Μείγμα Ντόνατς
 4000 gr Αλεύρι Ultra 55% ή Farina Zero
 1000 gr Αλεύρι Super Rex ή Elephant
 300 gr Μαγιά νωπή
 4550 gr Νερό
Εκτέλεση:
1

Τελική θερμοκρασία ζύμης 25° C

Ζυμωτήριο: 2 λεπτά στο αργό, 10 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα, έτσι ώστε να σχηματιστεί μια ωραία πλαστική ζύμη.

2

Μετά τη μίξη το χωρίζουμε σε μπαλάκια και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Εν συνεχεία τα ξεχωρίζουμε και τα πλάθουμε στην τελική μορφή τους.

3

Το βάζουμε στη στόφα για 35-40 λεπτά στους 30-35° C. Σχετική υγρασία 70%

4

Το αφήνουμε να στεγνώσει για 10 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν το τηγανίσουμε στους 175-180° C.

Ingredients

Υλικά:
 5000 gr Μείγμα Ντόνατς
 4000 gr Αλεύρι Ultra 55% ή Farina Zero
 1000 gr Αλεύρι Super Rex ή Elephant
 300 gr Μαγιά νωπή
 4550 gr Νερό
Ντόνατς

Περισσότερες συνταγές:

More recipes:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.