Εκτέλεση:
1
Τελική θερμοκρασία ζύμης 25° C
Ζυμωτήριο: 2 λεπτά στο αργό, 10 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα, έτσι ώστε να σχηματιστεί μια ωραία πλαστική ζύμη.
2
Μετά τη μίξη το χωρίζουμε σε μπαλάκια και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Εν συνεχεία τα ξεχωρίζουμε και τα πλάθουμε στην τελική μορφή τους.
3
Το βάζουμε στη στόφα για 35-40 λεπτά στους 30-35° C. Σχετική υγρασία 70%
4
Το αφήνουμε να στεγνώσει για 10 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν το τηγανίσουμε στους 175-180° C.