loader image

Print Options:

Multi Cereal Durum Bread

null

Υλικά:
 6000 g Αλεύρι STARENIO
 4000 g Αλεύρι Malt & Grain
 20 g Αλάτι
 200 g Μαγιά
 6300 g Νερό
 16520 g ΣΥΝΟΛΟ
Εκτέλεση:
1

Θερμοκρασία ζύμης: 26o C

2

Χρόνος ανάμιξης: 6 λεπτά αργά + 8λεπτά γρήγορα

3

Χρόνος ξεκούρασης: 20 λεπτά

4

Βάρος ζύμης: 600 g για 500 g ψωμί

5

Προετοιμασία: μετά το φορμάρισμα χαράζουμε την επάνω επιφάνεια και τοποθετούμε στη στόφα. Επικαλύπτουμε με αλεύρι Starenio ή με διάφορους σπόρους

6

Χρόνος στη στόφα: περίπου 50 λεπτά.

7

Θερμ. ψησίματος: ξεκινούμε με 240o C μειώνοντας στους 220o C.

8

Χρόνος φουρνίσματος: περίπου 40 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.